AROBS Transilvania Software

TrackGPS ia pulsul in agricultura la Indagra

06.11.2013 11:31

TrackGPS a participat cu stand la acest eveniment prezentandu-si pachetele si solutiile specializate pentru agricultori, in special cele din domeniul monitorizarii consumului de combustibil si parcelarii terenurilor.


Locul 11 la productia MONDIALA de vin, locul sase in Europa la productia de cereale, locul doi la productia de porumb. Cu aceste date debuteaza INDAGRA 2013. Targul, desfasurat la Romexpo in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, a reunit peste 430 de companii din Romania, dar si din alte 20 de tari, ocupand o suprafata expoziţionala de peste 30.000 de metri patraţi.


TrackGPS a participat cu stand la acest eveniment prezentandu-si pachetele si solutiile specializate pentru agricultori, in special cele din domeniul monitorizarii consumului de combustibil si parcelarii terenurilor.  Noile echipamente de monitorizare a consumului de combustibil (sonda litrometrica, debitmetrul, busonul de rezervor si adaptorul CAN) au reprezentat punctul central de atractie pentru agricultori dovedindu-se inca o data nevoia stringenta a acestora de reducere si controlare mai activa a cheltuielilor cu combustibilul.


<- Back to: Stiri