AROBS Transilvania Software

HU-GO TrackGPS goes live!

05.07.2013 11:33

Incepand de azi clientii TrackGPS ne pot solicita codul OBUID pentru a se inregistra in sistemul HU-GO pentru a putea plati automat taxa de drum din Ungaria.


HU-GO TrackGPS goes live! Incepand de azi clientii TrackGPS pot solicita codul OBUID pentru a se inregistra in sistemul HU-GO si a putea plati automat taxa de drum din Ungaria.

TrackGPS este singura solutie de monitorizare flota din Romania acreditata oficial de catre AAK (Compania de Stat pentru Administrarea Autostrăzilor din Ungaria) pentru intermedierea decontarii automate a taxei de drum din Ungaria prin transmiterea de date legate de tronsoanele de drum parcurse de clientii sai monitorizati prin GPS. Vezi lista firmelor acreditate aici www.hu-go.hu/articles/view/206527

Din 1 iulie 2013 Ungaria a introdus sistemul electronic de taxare rutieră bazată pe distanța parcursă pe autostrăzile, drumurile exprese și drumurile principale din Ungaria. Taxa se aplica la aproximativ 6.513 km din rețeaua de drumuri din Ungaria. Prin introducerea sistemului de e-taxă HU-GO, numai firmele acreditate de către AAK (furnizori de solutii de monitorizare flota prin GPS) au dreptul de a intermedia decontarea taxelor de drum.

Pentru mai multe detalii despre plata taxei de drum in Ungaria si activarea sistemului HU-GO TrackGPS contactati departamentul de suport TrackGPS trackgps@suport.arobs.com


<- Back to: Stiri