AROBS Transilvania Software

Sistemele de navigatie TOMTOM – disponibile in Romania prin AROBS

15.10.2015 12:01

AROBS anunţă introducerea pe piaţa românească a sistemelor de navigaţie TomTom START 40, 50, 60.


Din 15 martie, conducătorii auto din România se pot bucura de navigaţia oferită de un brand de top, hărţi pentru 45 de ţări din Europa şi garanţia actualizării acestora pe viaţă.

Sistemele de navigaţie din gama TomTom START sunt apreciate de conducătorii auto din toată lumea pentru uşurinţa în utilizare încă de la prima instalare în maşină. Printr-o simplă apăsare pe hartă se poate planifica un traseu sau se poate căuta cu rapiditate un punct de destinaţie. Funcţia de Căutare Rapidă sugerează adresele de la primele litere introduse. Utilizatorul are acces la o bază de date cu milioane de Puncte de Interes cu adrese şi numere de telefon. 

Siguranţa la volan este una dintre preocupările producătorului TomTom. Sistemele de navigaţie sunt concepute astfel încât orice deplasare din punctul A în punctul B să se realizeze fără incidente şi bătăi de cap. Instrucţiunile vocale în limba română şi bara de vizualizare a traseului care apare afişată permanent pe ecran îi acordă asistenţă conducătorului auto, acesta accesând informaţii esenţiale fără ca atenţia să-i fie distrasă de la volan. Sistemul de prindere pe parbriz EasyPort este integrat în design, se pliază uşor şi poate fi transportat împreună cu dispozitivul.

Ecranele generoase de 4,3”, 5” şi 6” permit vizualizarea clară a meniului iar funcţia de Ghidare Avansată asistă in alegerea benzii corecte in intersecţiile complicate.

Infrastructura rutieră se modifică cu 15% în fiecare an şi cu până la 40% în ţările cu o dezvoltare rapidă. Dispozitivele TomTom din gama START oferă navigaţie în 45 de ţări din Europa şi beneficiază de actualizări gratuite pe viaţă ale hărţilor (până la 4 disponibile anual, pe toată durata de viaţă a produsului). 

Sistemele de navigaţie GPS TomTom START sunt disponibile la preţurile recomandate de 899 lei (START 40), 999 lei (START 50) şi 1149 lei (START 60) în magazinele Flanco şi pe www.flanco.ro, urmând a fi distribuite în toată reţeaua de parteneri AROBS.

Despre TomTom: Fondată in 1991, compania TomTom are sediul în Amsterdam şi este prezentă în 37 de ţări, având peste 4000 de angajaţi. Este lider mondial în producţia de soluţii de navigare şi hărţi digitale, atât pe dispozitive portabile cât şi integrate la bordul autoturismelor unor mari producători auto. 


<- Back to: Stiri